Hvor er det skønt, at vi hele tiden får nye fantastiske anbefalinger fra ejere af en sundt-vand maskine.

Her kan i se nogle af dem:


Kære Erik og SundtVand,
Jeg vil med denne besked, blot meddele dig hvor ualmindelig godt tilfredse vi er med vores
vand-maskine. Udover hele den yderst tilfredsstillende følelse ved at vide at man gør noget
rigtigt godt for sin krop, ved at drikke sundt vand, så har vi faktisk på flere områder oplevet helt
fysiske resultater.

Bl.a. har én af mine voksne døtre døjet meget med akne i årevis og ved at vaske ansigtet
dagligt i vand fra maskinene, har hun oplevet en forbedring. Temmelig betydningsfuldt for en
ung kvinde…

Derudover nyder vi selvfølgelig at vandet helt enkelt smager rigtig godt – på samme tid blødt
og rent. Det er faktisk svært at forklare, indtil man har det i munden – så nikker folk der
besøger os anerkendende.

Selv kaffen smager bare bedre!
Vi lavede for sjov en blind-test hvor vi skulle gætte hvilket vand der kom fra hanen og hhv. fra
maskinen. 5 ud af fem rigtige! Og det skal lige tilføjes at vi bor i Hornbæk, hvor vi har
fortræffeligt vand (reelt har vi kildevand i hanerne direkte fra Kildekrog vandværk) så vi er
bestemt godt vant.

Slutteilig vil jeg sige dig tak for gode råd og vejledning i forbindelse med købet – vi er det som
på godt gammeldaws dansk hedder “en tilfreds kunde” :-)
Mange hilsen
Michael Groser

michael groser


"Vi købte i august 2017 en sundt-vand maskine, så vi flere gange om dagen selv kan tappe basisk ioniseret vand. Vi er meget tilfredse og har oplevet flere og store helbredsmæssige forbedringer. Dette vil vi gerne dele, så andre også kan få et bedre helbred og dermed en mere sund krop – også til golf".

foto01"Jeg har i en del år haft colitis ulcerosa ( blødende inflamatorisk tyktarmsbetændelse), som også medfører smerter i led og muskler. Jeg fik bl.a. ordineret binyrebarkhormon, prednisolon og andre piller. Efter at have drukket sundt-vand i kort tid kunne jeg mærke en stor effekt på mit helbred og behøver ikke mere, at få binyrebarkhormon og prednisolon, samtidig er andet medicin reduceret.
Jeg er lykkelig over ,at kunne undvære medikamenterne, samt at drikke
renset og naturligt helbredende vand". Janet Atkinson

foto02"Jeg nyder sundt-vand, som giver en god hydreret krop. Før drak jeg ikke så meget vand, men nu er det ikke noget problem, at få drukket 2-3 liter om dagen som er optimalt. Samtidig er det dejligt, at få reguleret sin syre/base balance. Vi lever jo let for usundt med godt kød og vin som jo er syrende. I efteråret var jeg gennem en større operation i skulderen og har oplevet en hurtig rekonvalescens, måske har vandet også haft indvirkning herpå. Jeg føler min krop har stor glæde af sundt-vand og vil i dag nødig undvære det". Frank Atkinson 


Jeg fik psoriasis i 1991. Via min læge kom jeg i behandling hos en hudlæge, som gav mig meget stærke UV stråler samt salve med binyrebarkhormon. På et tidspunkt anbefalede en kollega mig at søge hjælp hos en kinesiolog, som havde hjulpet ham af med noget eksem på hænderne. Efter et halvt års behandling var min psoriasis helt væk. Jeg havde fået en stærk bevidsthed om, hvilke fødevarer der var skadelige for mig. Som sidegevinst var jeg blevet fuld af energi, den sunde levevis havde virkelig sat sine spor. Efter et par år uden psoriasis begyndte jeg at slække på diæten, motivationen til at leve på skrap diæt var borte. Herefter holdt jeg i en lang årrække min psoriasis på et acceptabelt niveau, ved at holde mig fra de værste fødevarer samt bruge lidt salve i ansigtet, når det var for slemt.

I foråret 2015 begyndte jeg at drikke alkalisk vand, som jeg hentede hos en nabo. Den første effekt af vandet viste sig hurtigt. Jeg havde gennem længere tid døjet med krampe i mine lægmuskler, og vågnede tit om natten med voldsom krampe. Krampen er stort set forsvundet, kun i forbindelse med hård sport kan jeg mærke lidt, men jeg vågner aldrig mere om natten. I efteråret 2015 havde jeg en del rejseaktivitet i forbindelse med mit arbejde, hvor jeg ikke havde alkalisk vand med. På disse rejser fik jeg igen krampe om natten, som forsvandt så snart jeg begyndte at drikke vandet igen. Dette gentog sig hver gang jeg var afsted, hvorefter jeg selv købte en Sundt-vand maskine.

Den vigtigste effekt af vandet er, at min psoriasis stort set er væk – jeg bruger ikke længere salve og har kun en lille smule på mine albuer. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det skyldes det alkaliske vand.

Keld Andreasen, Silkeborg

Spændende artikel fra det spirituelle magasin Prana: 

SundtVandPrana

Peter Køpke spiser ikke længere kød, sukker, stivelse og hvedemel. I stedet spiser han hver dag en kombination af skyr og hørfrøolie. Derudover drikker han basisk, ioniseret vand med en højere PH værdi end normalt. I dag rådgiver han andre kræftpatienter gennem kræftforeningen Tidslerne, som rådgiver om alternative behandlings former. Læs hele artiklen her:

http://www.kampenmodkraeft.com/livet-med-kraeft/uhelbredelig-kraeftpatient-soeger-alternative-veje

 Vi købte en sundt-vand maskine model 703 i januar 2014, og jeg vil gerne dele, hvad det, at drikke renset ioniseret vand bl.a. har betydet for mit helbred. Jeg havde i flere år lidt af gigt i hænder, fødder og andre steder i kroppen, samt snurrende følelser i benene. Jeg blev ordineret stærke gigtpiller 2x3 pr. dag og fik binyrebarkhormon indsprøjtninger for at dulme gigtsmerterne. Efter at have drukket vandet i få uger kunne jeg klart mærke en forskel. Mit velbefindende blev betydelig bedre og smerterne forsvandt. Jeg kunne pludselig ”gå 18 huller” på golfbanen uden problemer.

Jeg behøver nu ikke mere de stærke piller eller binyrebarkhormon indsprøjtninger. Det er fantastisk befriende og giver en meget bedre livskvalitet. For at kontrollere om det virkelig kunne være sundt-vand, der gjorde forskellen, undlod jeg at drikke det i en kort periode – og hurtigt var de gamle smerter tilbage. Jo, det var virkeligt vandet der gjorde den store forskel.

Jeg håber, så mange som muligt vil få glæde af denne nemme og naturlige måde til at få et bedre helbred, og vil derfor gerne dele mine meget positive resultater med vandet.

Med venlig hilsen

Peder Nielsen, Esbjerg

Tlf: 2013 8457


 Lenea Rubina Hyldgård:

Jeg har nu haft en vand ioniserings maskine i 4 uger og jeg må sige, at der sker ting og sager i min krop. Jeg har gennem lang tid været meget fokuseret på vigtigheden af at drikke vand og spise sundt, men på trods af denne sunde livsstil, blev min fysiske tilstand forværret, da jeg var flyttet sidste sommer. Jeg har ikke kunnet forstå hvorfor, men diagrammet i mit lydhealings system fortalte alt. Jeg har lavet forskellige ændringer, men uden held. Det er ikke fordi, jeg har haft det dårligt som sådan, men jeg har haft alt for meget syre i kroppen, som har gjort, at jeg har følt mig træt i mine muskler. I forbindelse med opstillingen af denne maskine, fandt jeg ud af, at mit vand har en alt for lav pH værdi. Det vil sige, at jeg næsten har drukket rent syrevand, hvilket ikke er så heldigt, når vand skal være basisk. Jeg er nu i gang med en kæmpe udrensning med dette fantastiske vand og jeg glæder mig til det færdige resultat. Indtil videre er en kløe jeg havde på kæberne forsvundet og jeg kan nu heale uden at få syre i armene. Tænk at løsningen var vand. Diagrammet i mit lydhealings system viser nu en perfekt fysisk tilstand.
Maskinen (se billedet til højre) laver en proces, der gør vandet til en stærk naturlig antioxidant, der bidrager til at eliminere frie radikaler, som er ansvarlige for rigtig mange sygdomme. Den skaber det rette syre/base forhold, pH værdi og renser vandet for tungmetaller o.l.
Ved ioniseringen tilføres også flere ilt ioner, som gør vandet mere levende og giver øget energi. Derved spaltes vandmolekylerne, så de bliver 5-6 gange mindre og derfor lettere og hurtigere optages af kroppens billioner af celler.
Vandet optager mere smag fra f.eks. te og kaffe, så man kan bruge mindre pr. kop. Der bruges ca 20 % mindre strøm ved kogning af vandet på grund af de mindre vandmolekyler. Du kan læse mere om maskinen på www.sundt-vand.com
Ca. 70% af din totale kropsvægt består af vand! Derfor er kvaliteten af alle dine celler i kroppen, ligesom deres modstandskraft over for skader og sygdomme, helt afhængige af kvaliteten og kvantiteten af det vand, du drikker.
Der er nemlig stadig alt for mange mennesker, der undervurderer vandets betydning for deres helbred. Rigtig mange mennesker er kronisk dehydrerede, uden at de selv ved af det. Og når man konstant er dehydreret har det derfor også sin pris:
Det giver f.eks. en følelse af træthed, vægten kan forøges, man ældes hurtigere, immunforsvaret nedsættes, og det tager længere tid at genvinde kræfterne efter træning eller sygdom. Desuden stiger risikoen for at få alvorlige sygdomme som kræft, hjerte/karsygdomme, astma, allergi osv.
Vand er uden tvivl vores vigtigste næringsstof.

http://us6.campaign-archive2.com/?u=2309a5c094&id=e03fc0ffd4&e=9b89087ca6

  

Skrevet af Anette Harbech Olesen.
Rent og frisk drikkevand er livsnødvendigt for os.

Vi glemmer bare ofte denne livsnødvendighed, og får drukket for lidt vand i løbet af dagen. Det kan betale sig at drikke 1½-2 liter vand om dagen og samtidig sikre sig, at det vand, som vi drikker af hver dag og tilbereder vores mad i, vitterligt er rent. Masser af vandboringer må nemlig lukke på grund af forurening, og grundlæggende bliver vores drikkevandskvalitet ikke bedre i fremtiden. En del steder i landet indeholder vandet aggressivt kuldioxid og andre uheldige forekomster. 

Tilstrækkeligt med rent vand hjælper kroppen til selvhjælp og til at udskille uønskede affaldsstoffer via sved, åndedræt og urin. Drik derfor gerne to liter frisk og rent vand dagligt medmindre der er tale om særlige omstændigheder. Kaffe, te og andre stimulanser tæller ikke med i vandregnskabet, nærmere tværtimod. Koffein kan dræne kroppen for nærende mineraler og kan også virke vanddrivende, så det er faktisk en god ide at drikke 1-2 store glas rent vand for hver kop kaffe eller te, du drikker.

Vi har her i huset måttet konstatere, at vores vand ikke er af ypperste kvalitet. For at kunne drikke tilstrækkeligt rent og frisk drikkevand hver dag, har vi de senere år afprøvet en række forskellige vandrensere. Vi anvender nu to former for vandrensning, som vi er meget tilfredse med:

1. Vi har anskaffet en vandrensemaskine. Det er en almindelig husholdningsmaskine, som dem de anvender i Japan, og den renser og omformer almindeligt postevand til ioniseret basisk vand.  Kort fortalt, så renses vandet gennem naturlige rensefiltre, og maskinen skiller vandet, det deles i 2 slanger - en basisk og en syret. Det basiske drikkevand bevarer vigtige mineraler og mindsker størrelsen af vandmolekylerne via elektrolyse. Det betyder, at vandet der kommer ud er renere og at vandmolekylerne bedre kan optages af kroppens celler. Ved at drikke vand med en PH-værdi på 8-10 mindskes oversyring og kroppen hjælpes til en optimal PH balance. Vi har vandrenseren stående i vores bryggers, men den kan også sagtens stå i køkkenet. Du kan indstille vandrensemaskinen til den ønskede PH-værdi, afhængig af om du skal bruge vandet til tilberedning af grønsager, til te eller kaffe eller til at drikke. Der er en udførlig vejledning med apparatet. Vær opmærksom på, at disse vandrensemaskiner tilbydes til meget forskellige priser i Danmark. Jeg mener at have fundet den bedste til den billigste pris. Du kan læse mere herunder. 

2. Derudover bruger vi kulstænger til at rense vandet med. De er fortrinlige, skal kun koges cirka hver 14 dag, skylles og så er de klar til at blive anvendt igen. En stor kulstang renser en liter vand i løbet af 6 timer. Jeg synes, at de er dekorative og effektive.

Du kan læse mere om min vandrensemaskine HER

 

www.madforlivet.com

https://sophia-helse-aps.clients.ubivox.com/newsletter/200556/64672552/8086248/

 

Andre interessante links:

 

 

https://www.facebook.com/milena.penkowa.9/posts/1961880177476046

 

http://www.dn.dk/nyheder/vandvaerker-slar-alarm-grundvandet-skal-renses/?utm_source=DN+Nyhedsbreve&utm_campaign=4982afc934-EMAIL_CAMPAIGN_2018_05_22&utm_medium=email&utm_term=0_16ebc33b07-4982afc934-42279081&mc_cid=4982afc934&mc_eid=4f17987043

 

https://www.madforlivet.com/viden-og-forskning/nitrat-drikkevandet-kan-gi-kraeft-viser-ny-forskning/

 

https://www.madforlivet.com/viden-og-forskning/danske-drikkevand-forurenet-pesticider/ 

 

https://www.b.dk/nationalt/undersoegelse-nitrat-i-drikkevandet-oeger-risikoen-for-kraeft 

 

https://www.madforlivet.com/viden-og-forskning/pesticider-i-drikkevandet/

 

http://www.masaru-emoto.net/english/emoto.html

 

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2014/09/05/082926.htm

 

http://ing.dk/artikel/opraab-fra-forskere-test-drikkevandet-giftige-fluorstoffer-nu-170589

 

 

 

 

 

 

Kontakt:    Tlf.: +45 26 28 67 67    E-mail: info@sundt-vand.com