Alkalisk vand med molekylært Hydrogen

Ca. 70% af den totale kropsvægt består af vand! Derfor er kvaliteten af alle dine celler i kroppen, ligesom deres modstandskraft over for skader og sygdomme, helt afhængige af kvaliteten og kvantiteten af det vand, du drikker, for vDer er stadig alt for mange mennesker, der undervurderer vandets betydning for deres helbred. Mange mennesker drikker for mange syreholdige produkter og rigtig mange mennesker er kronisk dehydrerede, uden at de selv ved af det. Når man konstant er dehydreret har det derfor også sin pris: Det giver f.eks. en følelse af træthed, vægten kan forøges, man ældes hurtigere, immunforsvaret nedsættes, og det tager længere tid at genvinde kræfterne efter træning eller sygdom. Desuden stiger risikoen for at få alvorlige sygdomme som kræft, hjerte/karsygdomme, astma, allergi osv.

Alkalisk vand indeholder negative OH-ioner som er det eneste atom af ilt som er til stede i vandmolekylet. Når man drikker alkalisk vand, vil kroppen få ekstra ilt, og ilt = liv og energi. Processen med metabolisme afhænger i høj grad af, i hvilket miljø disse processer sker. Om der er tilstrækkelig ilt, eller mangel på det. Det er meget vigtigt at vide, at bl.a. kræft udvikler sig under sådanne vilkår, når stofskiftet finder sted i et miljø, der har meget lidt ilt, og danner et surt miljø.

Frie radikaler dannes i kroppen naturligt, når metaboliske reaktioner finder sted. En bestemt mængde af frie radikaler er nødvendige for kroppen. De beskytter bl.a. kroppen mod bakterier og dræber misdannede celler. Problemet begynder, når der er et overskud af de frie radikaler. Derved angriber de frie radikaler hele tiden sunde celler i kroppen og forstyrrer dermed den normale funktion af organer og forårsager forskellige sygdomme som f.eks. kræft. Når vi drikker alkalisk vand modtager vores krop et tilskud af frie elektroner, der kan neutralisere de frie radikaler. Takket være disse antioxidante egenskaber af alkalisk vand vil sunde celler beskyttes, og kroppens immunsystemet styrkes.

Et nyfødt barn er på det højeste basiske niveau. Men, som vi vokser og udvikler vores krop, reduceres blodets alkalinitet og ophobninger af syre affald og risikoen for sygdomme stiger. Kroppen kan kun få de alkaliske mineraler der er nødvendige for reduktion af denne forsuring, fra den føde og væske vi indtager. Når man drikker alkalisk vand hver dag, vil vores krop få en mængde basiske mineraler, et basisk miljø af kroppen fastholdes, forsuring af kroppen reduceres, og dermed øges kroppens modstandsdygtighed over for sygdomme.

Blod indeholder ca. 90% vand. Når kroppen er forsynet med en tilstrækkelig mængde alkalisk vand, vil vores blod bliver mere flydende. Det er en meget vigtig funktion, for når kroppen forsurer bliver blodet tykkere, blodcirkulationen forværres, og risikoen for dannelse af blodpropper opstår. Når vi drikker alkalisk vand flyder blodet naturligt.

Molekyler af alkalisk vand forenes med hinanden i små formationer, 5-6 molekyler pr. klynge, modsat normalt drikkevand, der typisk har 10-13 molekyler i hver klynge. Derfor kan alkalisk vand optages uden kroppen skal bruge ekstra energi på at

Kort sagt er fordelen ved alkalisk/basisk vand, at det indeholder mere ilt og basiske mineraler end neutralt eller syrligt vand. Det er meget mere iltet og mættet med negative ioner, hvilket er gavnligt og nødvendigt for vores celler. Alt dette hjælper med at holde os unge og raske, så vi kan få det bedste ud af vores liv på den mest optimale måde. 

 

  

  

Kontakt:    Tlf.: +45 26 28 67 67    E-mail: info@sundt-vand.com